De meest gekwalificeerde
coaching voor werkzaam
Nederland

Loopt u tegen de grens van uw kunnen aan? Dreigt er burnout of overspannenheid? Of speelt er een andere hulpvraag op het gebied van vitaliteit? Zorg dan voor een proactieve preventieve oplossing. Het NEV werkt samen met gespecialiseerde trainers en counselors waarmee het verschil kan worden gemaakt tussen uitval of vroegtijdig herstel. Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis intake gesprek en ontvang een op maat advies dat bij uw past.

Vind je ideale coach Plan je intake

 • 24/7
  ondersteuning
 • 100%
  klanttevredenheid
 • Ideale
  matching

Coaching voor elk vraagstuk

Executive coaching

Hoe hoger in de boom, hoe meer wind gevangen wordt. Verzuim op executive en C-level niveau brengt grote risico’s met zich mee en vraagt om uitmuntende stressbestendigheid.
Meer info

Leefstijl coaching

Onze slechte gewoontes en overtuigingen zitten vaak in de weg van een gezonde en vitale leefstijl. Professionele coaching kan helpen de weg te banen naar een gezondere leefstijl.
Meer info

Stress-coaching

Heeft u aanhoudende stressklachten en ondervindt u moeite controle te krijgen op de situatie? Onze stresscounselors staan voor u klaar.
Meer info

Vitaliteitscoach

Bent u een high-performer en geïnteresseerd in technieken en inzichten die u meer vitaliteit, welzijn en productiviteit brengen in zowel u persoonlijke als werkgerelateerde leven?
Meer info

Time management coach

Voelt het alsof je altijd tijd te kort komt? Of heb je het gevoel dat je jouw prioriteiten niet op orde hebt? Te weinig tijd voor strategisch nadenken en reflectie? Dit kan anders.
Meer info

Loopbaan coach

Onze loopbaancoaches ondersteunen u in het bereiken van uw ambities. We staan u bij in het ontplooien van ue talenten, vaardigheden en drijfveren.
Meer info

Ga vandaag nog aan de slag

Vind de ideale coach

Het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit draagt zorg dat u gekoppeld wordt aan de juiste coach. Wij houden zorgvuldig profielen bij van onze coaches, counselors en experts zodat we exact weten wie waarin het beste kan ondersteunen. Zo zorgen we ervoor dat er een heel team voor u klaar staat, die u bijstaat bij al uw vraagstukken. Ons matchingsysteem zorgt ervoor dat u coaching ontvangt van iemand die bij u past en de juiste skills, ervaring en kwaliteiten heeft om u te voorzien in uw vraagstukken, uitdagingen en leerdoelen.
Vind de ideale coach

Gratis intake

Heeft u behoefte aan een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Wilt u meer weten over onze coaching en counseling diensten en hoe deze waarde kunnen toevoegen in uw leven? Heeft u een professioneel of persoonlijk vraagstuk waar u het graag met een expert over wilt hebben? Plan dan vandaag nog een gratis intake in met één van onze specialisten zodat we u op weg kunnen helpen.
Plan gratis intake

Onze coaches

Alfred Petrie

Training & counseling

Bas Snippert, MSc

Training & counseling

Drs. Dominique van Wingerden

Training & counseling

Drs. Henk de Koning

Training & counseling

Drs. Liselore van Ekdom

Training & counseling

Karen Makkes van der Deijl

Training & counseling

Marieken Zeven

Training & counseling

Mirjam van Galen

Training & counseling

Roberto Gutierrezz

Training & counseling

 • 100%
  klanttevredenheid
 • Hoogste kwaliteit
  garantie
 • Afgenomen door
  de beste specialisten