De toekomst van
HR Analytics

Het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit presenteert een diagnosetool waarmee de oorzaken van werkdruk en werkstress binnen uw organisatie achterhaald kunnen worden. Dankzij onze diagnose weet u binnen korte tijd wat er aan de hand is en dankzij het gebruiksgemak kunt u direct aan de slag met het resultaatgericht oplossen van stressoren en het verhogen van vitaliteit op de werkvloer.

Vraag demo presentatie aan Meer info
Onze HR Diagnose tool is speciaal ontwikkeld zodat uw organisatie investeringen in trainingsprogramma’s, verzuimreductie en duurzame inzetbaarheid beter kan onderbouwen en kan toespitsen op het oplossen van de belangrijkste uitdagingen op iedere laag van de organisatie.

Evidence based

Onze meetinstrumenten zijn gebaseerd op wetenschappelijke inzchten waarmee we een zo betrouwbaar mogelijke rapportage maken. In onze analyse kijken we hoe stressoren en hulpbronnen samenhangen en wat mogelijkheden zijn voor resultaatgerichte interventie(s) en oplossingen.

Lees meer

 • Real-time informatie over wat vitaliteit en duurzame inzetbaarheid in de weg staat.
 • Wetenschappelijke inzichten in stressoren en hulpbronnen binnen uw organisatie.
 • Een op maat actieplan voor onderbouwde en resultaatgerichte investeringen.

Lees meer

Investeren in
vitaliteit

Start met een grondige analyse van zowel de stress- als hulpbronnen binnen uw organisatie voordat u investeert in vitaliteit. Dankzij onze diagnose heeft u grip op wat een vitale manier van werken in de weg staat. We voorzien u van een op maat gemaakt actieplan, zodat u resultaatgericht en onderbouwd kunt investeren in vitaliteit.

Lees meer

Resultaatgericht

HR werksessies

Wanneer u een diagnose heeft afgenomen op team, afdeling of organisatieniveau kunt u onze experts uitnodigen voor één of meerdere werksessies. Samen met onze HR professionals en data-analisten gaat u aan de slag met het aanscherpen van het actieplan en het verhogen van vitaliteit.

Lees meer

Gratis werksessie
 • 100%
  klanttevredenheid
 • Hoogste kwaliteit
  garantie
 • Afgenomen door
  de beste specialisten