Duurzame relaties
vanaf dag 1

Maak als betrokken en mensgerichte werkgever de gezondheid van uw medewerkers een prioriteit door middel van ons Vitaal aan Boord-programma. Nieuwe medewerkers weten dankzij onze wetenschappelijke vitaliteitsscan, waar er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling op het gebied van vitaliteit. Onze trainingsmodules bieden direct de mogelijkheid om hiermee aan de slag te gaan. Activeren, signaleren en zelfregie binnen handbereik. Met ons onboarding programma toont u vanaf dag 1 dat u geeft om duurzame inzetbaarheid; Goed werkgeverschap!

Maak afspraak Vraag offerte aan
Wilt u vanaf dag 1 investeren in de vitaliteit van nieuwe medewerkers? Maak dan gebruik van ons complete vitaliteit onboarding programma. Volledig digitaal, makkelijk te implementeren en gepersonaliseerd.

Compleet onboarding programma

Verrijk uw onboarding proces door vanaf dag 1 te investeren in de vitaliteit van uw medewerkers met de beste interventies en trainingen. Door middel van een gebruiksvriendelijk en betrouwbaar vitaliteitsprogramma weet u zeker dat uw onboarding compleet is.

Lees meer

Compleet onboarding programma

Individuele vitaliteitsgesprekken

Bij afname van het Vitaal aan Boord-programma, ondersteunen onze experts uw leidinggevend personeel in het houden van vitaliteitsgesprekken. U bent dan voorzien van de kennis en vaardigheden om vanuit veiligheid en vertrouwen vroegtijdig stressoren te signaleren, hier professioneel opvolging aan te geven om zo vitaliteit en duurzame inzetbaarheid te borgen.

Lees meer

Preventieve verzuimgesprekken

Volledig meetbaar
en betrouwbaar

Dankzij onze oplossingen kunnen uw medewerkers real time bijhouden hoe ze ervoor staan op het gebied van vitaliteit. Uw HR-afdeling ontvangt tevens informatie van onze data-analisten voor betere besluitvorming en passende investeringen in vitaliteit.

Lees meer

Volledig meetbaar
en betrouwbaar

 • Wetenschappelijk onderbouwde vroegtijdige-signalering
  interventies en trainingen voor effectieve zelfregulering.
 • Goed werkgeverschap en duurzame
  relaties met nieuwe medewerkers.
 • Hogere werktevredenheid.
 • Meetbare vermindering
  in stressgerelateerd verzuim.
 • 95%
  gebruikstevredenheid
 • Voorkom verzuim
  vanaf dag 1
 • Gratis
  gesprekstrainingen