headerfoto headerfoto

Menselijk en Financieel Kapitaal.

orange bar

De markt vraagt om een integrale en preventieve aanpak die organisaties ondersteunt bij het bouwen van een sterk fundament tegen werkstress en burn-out. Terwijl we dat doen, verhogen we uw menselijk- en financieel kapitaal.

Waarom preventief investeren?

orange bar

36% van de werkgerelateerde ziekmeldingen ontstaan door overmatige stressklachten. Burn-out is in Nederland beroepsziekte nummer 1. Eenmaal uitgevallen duurt het gemiddeld 6 tot 12 maanden tot re-integratie op de werkvloer kan plaatsvinden. Genezen, de curatieve aanpak, is duur en ineffectief. Wij geloven dat het anders kan en kiezen daarom voor een preventieve aanpak.

waarom preventief investeren

De HR Businesspartner die met u meedenkt.

orange bar

Online

Creëer optimale stressbestendigheid onder uw werknemers met kwalitatief hoogwaardige online interventies die elke medewerker inzicht geeft in welke persoonlijke- en werkgerelateerde stressoren een rol spelen en waarom.

online

Incompany

Investeer in uw high potentials en leidinggevenden met een verdiepende incompany interventie. Naast zelfmanagement en zelfregulering trainen wij uw team in hoe zij hun medewerkers kunnen helpen hun weerbaarheid te vergroten.

incompany

Consultancy

Onze HR Partners staan voor u klaar om samen met u een gezonder werkklimaat en een effectiever HR beleid te ontwikkelen. Dit doen wij evidence based met stuurrijke informatie waarin uw werknemers centraal staan.

consultancy

5 voordelen van onze aanpak.

orange bar
fundament

Fundament

Uw personeel ervaart een toename in stressbestendigheid en is intrinsiek gemotiveerd deze ontwikkeling te integreren.

data driven

Data driven

Onze gehele interventie is meetbaar en levert voor u en uw organisatie een rijkheid aan (stuur)informatie op.

verzuim

Verzuim

Uw korte- en lange termijn verzuim daalt duurzaam als effect van een meer mensgericht beleid en het effect van onze interventie.

rendement

Rendement

Behaal een aanzienlijk rendement op uw investering door een verlaging van de verzuimkosten.

cultuur

Cultuur

Er ontstaat een optimale werkomgeving met een positief effect op productiviteit en werkgeluk.

Investeer in een stressbestendige organisatie.

orange bar
investeer stressbestendige organisatie

Deelt u onze visie voor een stressvrij werkend Nederland en gelooft ook u in preventief investeren in mens, management en cultuur? Wilt u meer weten over het te behalen menselijk- en financieel kapitaal binnen uw organisatie? Bent u op zoek naar de meest innovatieve en inspirerende interventies tegen werkstress, verzuim en burn-out?

1

Vrijblijvend consultgesprek

Ontvang een gratis consultgesprek en stap samen met ons in de helikopter om kritisch te kijken waar voor u de meeste waarde behaald kan worden.

2

Rendementsprognose

Wij maken met veel plezier en geheel vrijblijvend een rendementsprognose voor u, gebaseerd op uw verzuimkosten, -cijfers en kostenderving.

3

Kennismakingsworkshop op maat

Bij interesse bieden wij u graag een kennismakingsworkshop op maat aan waarin we kerninzichten uit wetenschappelijk onderzoek delen, leidinggevenden enthousiasmeren voor een preventieve aanpak en een interactieve introductie geven van onze aanpak.

We hebben het voor u gemakkelijk gemaakt.

orange bar
makkelijk gemaakt
brochure

Download hier onze gratis productsheet.


Download

Neem vandaag nog contact op.

orange bar