Preventief investeren
de nieuwe modus operandi

Het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit levert een ruim scala aan integrale- en data gedreven HR oplossingen om verzuim tegen te gaan en uw personeel duurzaam inzetbaar te houden. Volledig preventief, omdat voorkomen beter is dan genezen.

Maak kennis met ons Download dienstenoverzicht Neem contact op

Onze preventieve HR-oplossingen bieden u de volgende voordelen

Bekijk het item over ons in Ondernemend Nederland

Vergroot uw menselijk
& financieel kapitaal

Wij geloven dat een investering in uw medewerkers altijd een rendement oplevert. Graag maken wij dit rendement zo duurzaam mogelijk. Vergroot niet alleen uw menselijk kapitaal met onze HR oplossingen, maar ook uw werkkapitaal door een sterk afnemend verzuim. Vraag vandaag nog een rendementsprognose aan. Wij maken graag voor u inzichtelijk wat uw te behalen potentieel is.

Kennismaken
Vergroot uw menselijk & financieel kapitaal

Onze missie

Het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit (NEV) bedient toonaangevende bedrijven en organisaties die preventief willen investeren in de duurzame inzetbaarheid en vitaliteit van haar personeel en management. Wij doen dit door gebruik te maken van structurele oplossingen in de vorm van high-end diagnostiek en wetenschappelijke en meetbare interventies die resulteren in een rendement op menselijk en financieel kapitaal.

Onze interventies zijn gebaseerd op wetenschappelijke frameworks die niet eerder praktisch toegankelijk zijn gemaakt voor de Nederlandse markt. Onze integrale combinatie en toepassing van positieve psychologie, neurobiologie en systeemwetenschap is daarbij uniek. Het NEV brengt zo wetenschappelijk onderzoek, jarenlange praktijkervaring en digitale oplossingen samen om vitaliteit toegankelijk te maken voor iedereen in werkzaam – en studerend – Nederland.

Het NEV bestaat uit een Academy voor HR professionals, een Learning & Development afdeling die samen met klanten integrale oplossingen ontwikkelt voor duurzame verzuimreductie en inzetbaarheid en een Health Innovation afdeling die door middel van technologie en wetenschappelijk onderzoek de kwaliteit van onze diensten en producten continu verbeterd op kwaliteit en impact.

Wij hebben één missie: Werkzaam Nederland Vitaal en Veerkrachtig maken.

Customer Support

Hanna - Customer support

Hanna van Laar,
Account manager

Heb je vragen? Ondersteuning nodig? Wil je meer weten over ons aanbod? Neem dan contact met ons op via de chat of plan een vrijblijvende afspraak in. Wij staan u graag te woord.

Plan een afspraak  Chat met ons

Innovatie Partners

Het Nederlands Expertisecentrum Vitaliteit werkt hand in hand samen met de beste partners
om hoogstaande kwaliteit interventies, trainingen en HR oplossingen te leveren.

De Baak Zilveren Kruis Achmea