Trainingsmodule

Denk aan je denken!

Hoe je denkt, bepaald hoe je reageert en hoe je je voelt in het leven. Met de cursus ‘Denk aan je denken’ krijg je zicht op je denkpatronen en doorbreek je negatieve denkspiralen.

Denk aan je denken!

Auteurs: Bas Snippert MSc & Drs. Dominique van Wingerden

icoon tijd4 uur

icoon prijs39.99

Bevat

Hoe je denkt, bepaald hoe je je gedraagt in het leven. Met de cursus ‘Denk aan je denken’ werk je aan de bewustwording van je denkpatronen, zodat jij meer controle hebt over je denken en handelen in toekomstige uitdagingen op werk en privé. Leer negatieve spiralen te doorbreken en belemmerende overtuigingen uit de weg te gaan.

Na deze cursus heb je inzicht in je eigen denkpatronen en beheers je toepasbare skills die je ondersteunen om belemmerende denkpatronen te doorbreken.

Outcome training

  • Herkenning van je dominante denkpatronen
  • Meer bewustzijn in hoe je gedachtes je handelen beïnvloeden
  • Zicht op hoe jouw conditionering je denken (heeft) beïnvloed
  • In staat zijn negatieve denkspiralen te verbreken
  • Tools om belemmerende gedachten omzetten in helpende gedachten
  • Helderheid in waar je wel en geen invloed op hebt, zodat je 'denkwerk' optimaal efficiënt en effectief is.

Reviews

Ik ben me bewuster van mijn mentale staat en kan daardoor beter handelen op hoe ik mij voel en ga beter met mijn eigen grenzen om.

Anoniem, Deelnemer TATA Steel

Ik heb mezelf voornamelijk ontwikkeld in het herkennen en vroegtijdig stoppen van negatieve gedachten. Daarnaast was het bewust richten op en (h)erkennen van de positieve dingen erg waardevol om een ander perspectief te vormen.

Anoniem, Medewerker TATA Steel

Ik ben me meer bewust geworden van de interactie tussen mijn gedachten en mijn lichaam. Ik realiseer me nu hoe mijn gedachten samenhangen met hoe ik me voel en hoe ik reageer in situaties. Ik heb concrete handvatten hoe ik daar beter mee om kan gaan.

Anoniem, Medewerker DP&O Ministerie J&V