Uw leidinggevenden als rolmodel voor vitaliteit

Verzuim op leidinggevend niveau brengt grote risico’s met zich mee en vraagt dan ook om een grote mate van stressbestendigheid. Het is daarom verstandig om te investeren in de vitaliteit van leidinggevenden, managers en directieleden binnen uw organisatie, zodat zij een positief rolmodel worden op het gebied van vitaliteit, veerkracht en werkgeluk.

Maak afspraak Lees meer
 • Volledig
  op maat
 • Wetenschappelijk
  onderbouwd
 • Meetbaar
  resultaat

Regie op psychisch verzuim

Tijdens dit programma bieden wij uw leidinggevenden inzicht in de nieuwste methodieken achter psychische verzuimreductie en het bevorderen van vitaliteit binnen jouw organisatie. De verkregen inspirerende inzichten zijn allen up-to-date en wetenschappelijke onderbouwd en worden uitgelegd aan de hand van bewezen casussen. Uw leidinggevenden kunnen straks vroegtijdig signalen herkennen bij medewerkers die verhoogde kans lopen op uitval. We zorgen er tevens voor dat helder is welke interventies passend zijn in welke situatie en dat uw leidinggevenden vol zelfvertrouwen een preventief verzuim gesprek kunt voeren.

Lees meer

Regie op psychisch verzuim

Verhoog de duurzame inzetbaarheid

Daarnaast gaan we concreet in op hoe je een preventieve verzuim strategie kunt implementeren door de focus te verleggen op vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Aan de hand van voorbeelden en een praktisch toepasbaar stappenplan kunnen uw leidinggevenden straks pro-actief het ziekteverzuim terugdringen. Ten slotte leer je praktische tools om een preventieve visie naar de werkvloer te vertalen. Je krijgt handvatten om op effectieve wijze draagvlak te creëren bij medewerkers om duurzame inzetbaarheid te activeren.

Lees meer

Verhoog de duurzame inzetbaarheid

Vitaliteitsprogramma leidinggevenden

Staat verzuim, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers hoog op de agenda? Wilt u dat uw leidinggevenden verzuim voor kunnen zijn en uw medewerkers beter kunnen ondersteunen om meer uit zichzelf te halen? Dan is dit programma waar u op zit te wachten.

Maak afspraak Vraag offerte aan

 • Nieuwste inzichten en ontwikkelingen op vitaliteit op basis van bewezen cases.
 • Je krijgt praktische tools om aan de slag te gaan met vitaliteit en verzuim.
 • Leer effectief een preventief verzuimgesprek te voeren.
 • Uitstekende begeleiding van ervaren coaches en een online leeromgeving.